پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲ تیر ۱۳۹۲، ۱۹:۰۲

کریم خانی:

71 تيم گشتي پليس راه در اردبيل فعال شد

71 تيم گشتي پليس راه در اردبيل فعال شد

اردبیل – خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامي استان اردبيل گفت: در راستای اجرای طرح ترافيكي تابستان 71 تيم گشتي روزانه پليس راه در این استان فعال شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار ابراهيم كريم خاني عصر یکشنبه در جمع روسا و معاونان پلیس راه استان با اشاره به مسافر پذير بودن منطقه اردبيل بر ضرورت اجراي بهينه طرح ترافيكي تابستاني پليس راه تاکید کرد.

وی بیان داشت: در اين طرح كه مرحله اول آن از هجدهم خرداد ماه آغاز شده روزانه 71 تيم گشتي پليس به صورت محسوس كار خدمات رساني به رانندگان را بر عهده دارند. 

فرمانده انتظامي استان با اشاره به تداوم اين طرح در مرحله اول تا هجدهم تير ماه افزود: با فعال سازی این تیم ها نقاط پر تردد و حادثه خيز تحت پوشش يگان هاي مختلف پليس راه استان قرار گرفته است. 

وي تامين آرامش و رضايت مندي مردم با تسهيل در عبور و مرور جاده اي و بر قراري نظم و امنيت ترافيكي را از اهداف اصلي اين طرح برشمرد و تصریح کرد: ارتقای انضباط ترافيكي و كاهش تصادفات و رسيدگي سريع و هدفمند به مشكلات رانندگان از ديگر اهداف اين طرح بزرگ است. 

کریم خانی با اشاره به دو مرحله اي بودن طرح ترافيكي متذکر شد: با توجه به برخورد جدي با تخلفات حادثه ساز در اين طرح به رانندگان توصيه مي شود مقررات و قانون را رعايت نموده و با ماموران انتظامي و نيروهاي امدادي همكاري كنند تا سفري خوب و ايمن داشته باشند.

کد خبر 2082821

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha